Isolatie

Samline BV is een geregistreerd bedrijf die gespecialiseerd is in het isoleren en volledig inrichten van zolders, zowel van nieuwbouw, renovatie en industrie. Samline bv werkt alleen met de meest gekende merken zoals isover, Gyrpox, knauf, enz… Het bedrijf is gekend omdat wij de zolders professioneel inrichten. De klanten krijgen een goede uitleg. Wij zoeken steeds de beste meest voordelige oplossing. Men kan zorgeloos op ons vakmanschap rekenen, dit zowel voor een perfect geisoleerde woning als een complet ingerichte zolderruimte. Er is geen enkele dakconstructie die ons nog vreemd is, en als het zo moest zijn dan is dit terug een uitdaging voor ons. Samline BV zorgt ook, indien nodig, voor de uitoering van andere werken in de woning zoals klemmende deuren, nieuwe ramen, deuren, plafonds, enz…

Glaswolplaat is een glaswolplaat, verpakt in rolvorm voor het transport. Zodra de verpakking geopend is neemt de plaat opnieuw haar oorspronkelike eigenschappen aan, waaronder bijvoorbeeld de dikte en vormvastheid. De plaat is voorzien van merkstrepen om gemakkelijk op maat te kunnen worden gesneden. Zo laat de plaat zich gemakkelijk aan te passen in alle mogelijke vormen. Toepassing Glaswolplaat is special ontworpen voor isolatie tussen kepers of regelwerk. Dankzij de grote elasticiteit en het schitterend mechanisch gedrag, kan de plaat eenvoudig geplaatst worden door het vast te klemmen tussen de balken. Glaswoldeken, Isolatiedekens zijn een glaswoldeken, zijde bekleed met een kaftaluminium dampscherm, voorzien van versterkte spijkerflenzen.

  • Rockflex 214: Lichte, veerkrachtige, onbeklede rotswolplaat, geleverd op rol. De plaat is samengesteld uit recycleerbare rotswolvezels en gemakkelijk op maat te snijden. De plaat heeft uitstekende thermische, akoestisch en brandwerende eigenschappen. Toepassing: De plaat op de rol Rockflex 214 is specifiek bedoeld voor thermische isolatie tussen kepers en hellende daken.
  • Deltaplaat 212: Halfharde rotswolplaat, diagonaal in twee gelijke driehoeken gesneden (gepatenteerd). Door beide helften ten opzichte van elkaar te verschuiven. Toepassing: Thermische isolatie tussen de kepers in hellende daken, en eventueel in vloeren of houtskeletbouw.